Minor Sustainable Use of Oceans and Seas

Minor op Terschelling

Schooljaar 2022-2023 startte voor mij op Terschelling! Het Maritiem Instituut Willem Barentz zocht ondersteuning bij het implementeren van onderwijsconept Design Based Education en zo raakte ik betrokken bij de minor Sustainable Use of Oceans and Seas

Samen met lector Maritime Law Welmoed van der Velde ben ik dit mooie avontuur aangegaan. Met collega’s en studenten aan de slag in het atelier, uitproberen, bijstellen en verbeteren. Zo staat er nu een stevige minor en mocht ik in schooljaar 2023-2024 terugkeren om studenten (en docenten) te inspireren in de module Sustainable Development.

Andere post-its

Busy

Anders Trakteren

Anders trakteren 5 juni 2020 – Komende maandag starten de basisscholen weer met alle leerlingen. Eindelijk! Mijn kinderen kijken er

Lees verder »
Burgerschap
Busy

Procesregisseur Burgerschap

Procesregisseur actualisatie kerndoelen burgerschap Vanaf september 2022 ben ik de procesregisseur van kerndoelenteam Burgerschap. Mijn rol is het functioneel leidinggeven aan

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.