Project casco

Tijdens de Vonketon, een tweedaags online evenement in Noord-Nederland (The Blue Delta), heb ik mij als procesbegeleider voor team SDG4 ingezet. Vanuit dit bevlogen team zijn prachtige ideeën ontstaan. Eén ervan wordt nu concreet: met trots presenteren wij Project CASCO!

Check hiernaast de aftermovie.

Werving project casco

Tijdens project CASCO ontwerpen en bouwen we samen een tiny house van hempcrete in het dorp van de toekomst op het Suikerterrein in Groningen. We leren terwijl we doen. En er komen experts om ons verder te helpen.

We weten wat we willen bouwen. En hoe we daar komen is het avontuur dat we met jou willen beleven. Bouw jij mee?
Ben jij nieuwsgierig, wil je graag leren, houd je van gezelligheid én heb je twee weken tijd? Dan zoeken wij jou! *Dit project geldt ook als keuzedeel voor je opleiding.

Ben jij expert in bouwen, werken met jongeren, creatief denken of welke expertise dan ook die bij kan dragen aan het tiny hempcrete house? Dan komen wij graag met je in contact.

Meer informatie vind je hiernaast. Informatie en aanmelden (voor 4 juli 2020) kan bij Frank Kroondijk: F.Kroondijk@fcroc.nl. Er is plaats voor 10 deelnemers en diverse experts, zorg dat jij erbij bent!

Andere post-its

Done

Dockinga College Quest

Scrumbegeleiding DCQ Tijdens een inspiratiesessie door Stichting Nieuw Onderwijs hebben we collega’s van het Dockinga College onderwijsinhoudelijk en procesmatig mogen

Lees verder »
Done

Global Roots

Global Roots Art and culture in primary education for sustainable development. In het Erasmus+ project Global Roots werkt Spark the Movement van Vereniging

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.