Fries expertisecentrum voor leren voor duurzame ontwikkeling

Op vrijdag 13 maart 2020 is een start gemaakt met het concretiseren van de plannen om van Friesland een regionaal expertisecentrum voor leren voor duurzame ontwikkeling te maken. 

Detlev Lindau Bank, de Europese vertegenwoordiger van de UN RCE for ESD heeft de tijd genomen om betrokkenen te informeren en de challenges van onze regio helder te krijgen om een goede aanvraag in te kunnen dienen.

Alles is in Friesland aanwezig: innovatieve ondernemers en instellingen die circulair denken, onderwijsinstellingen die duurzaamheid omarmd hebben en overheid die duurzaamheid en circulaire economie hoog op de agenda zet.

Een RCE fungeert in de praktijk als platform vanwaar verschillende initiatieven en projecten van samenwerkingsverbanden worden gelanceerd op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en onderwijstransformatie.

In januari 2021 kwam het mooie bericht dat de aanvraag is toegekend!

Andere post-its

Done

Ondersteunende gebaren

Begrijpen en begrepen worden Nederlandse gebarentaal is een volwaardige taal, compleet met woordenschat en grammatica. In plaats van de volledige gebarentaal,

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.