Meimakker word je niet, dat ben je

De opdracht van de meimakker is cultuureducatie een vaste plek geven in het curriculum van de school én daarbij uit te gaan van het eigenaarschap van de school. Een meimakker verbindt de (onderwijs)vraag van de school met kunst en cultuur. Omdat iedere school, team, leerkracht, leerlingenpopulatie en bovenschoolste organisatie anders is, werkt een meimakker niet met een vast programma. 

Ik verbind kunst en cultuur aan leren voor duurzame ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat we kunst en cultuur nodig hebben om de grote vraagstukken op het gebied van duurzaamheid aan te kunnen gaan.

In het project Global Roots wordt deze verbinding expliciet gelegd.

Andere post-its

Done

RCE for ESD

Fries expertisecentrum voor leren voor duurzame ontwikkeling Op vrijdag 13 maart 2020 is een start gemaakt met het concretiseren van

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.