Procesbegeleiding & Scrumcoaching

Procesbegeleiding en coaching

Piet Mondriaan was in 1917 zijn tijd ver vooruit met deze Compositie met kleurvlakjes, die me erg aan een Scrumbord doet denken. 

Zoals bij dit schilderij is het bij Scrum de eenvoud die het verschil maakt.

In mijn procesbegeleiding zorg ik voor overzicht, structuur en verbinding. Met aandacht en nieuwsgierigheid coach ik teams naar kwalitatief resultaat, ik doe dit positief en integer. Ik kan putten uit een flinke gereedschapskist van methodieken, tools en werkvormen, om creatief doen en denken te stimuleren. Het team zorgt voor de inhoud, ik faciliteer het proces met de juiste energie, focus en gereedschappen. 

Door gebruik te maken van de methodiek Scrum krijg ik teams enthousiast en bevorder ik eigenaarschap. Belanghebbenden worden goed betrokken en hun feedback is waardevolle brandstof voor het ontwikkelteam. Er is ruimte voor verschillende perspectieven.

Graag begeleid ik teams op scholen bij het ontwikkelproces en laat ik ze ontdekken hoe ze wat zij zelf ervaren ook bij hun leerlingen kunnen inzetten.

Andere post-its

To Do

Duurzaamheid

Leren voor duurzame ontwikkeling Onze opdracht is groot en belangrijk. En dit kunnen we niet alleen. Daarom werk ik graag

Lees verder »

He bah! Weer zo'n cookie pop-up om te laten weten dat deze site cookies gebruikt.